tag:blogger.com,1999:blog-9788714083313629852024-03-21T04:03:55.536-07:00Recepty na domácí nakládaný hermelínUnknownnoreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-978871408331362985.post-21255855953990684542016-02-09T10:42:00.000-08:002016-02-09T10:42:20.144-08:00Recept na klasický nakládaný hermelín<strong>Ingredience</strong><br />
<ul>
<li>3 ks hermelínu</li>
<li>3 feferonky (pokud máte plechové pusinky, můžete i více)</li>
<li>5 bobkových listů</li>
<li>2 cibule</li>
<li>4 stroužky česneku</li>
<li>Několik kuliček nového koření</li>
<li>Několik kuliček pepře</li>
<li>Olej na zalití (slunečnicový nebo lépe olivový)</li>
</ul>
<br />
<strong>Příprava nakládaného hermelínu</strong><br />
Hermelíny rozkrojíme na dvě půlky nebo rozkrájíme na kostky či
trojúhelníčky. Narovnáme do sklenice a prokládáme kolečky cibule,
nakrájeného česneku na tenké plátky, feferonkami, bobkovým listem a
prosypeme kuličkami koření. V případě rozkrojení hermelínu na dvě půlky
můžeme vnitřní strany namazat prolisovaným česnekem a opět spojit
k sobě. Na závěr do sklenice nalijeme olej, tak aby byly hermelíny pěkně
potopené, zavřeme a necháme 3-7 dní proležet.<br />
<div>
<div style="background-color: transparent; border: medium none; color: black; text-align: left; text-decoration: none;">
<a href="http://www.webnode.cz/?utm_source=copy&utm_medium=paste&utm_campaign=copypaste&utm_content=http%3A%2F%2Fwww.nakladany-hermelin.cz%2Fklasicky-recept%2F"></a></div>
</div>
Unknownnoreply@blogger.com2